Αστερασ Παοκ : Xbuke539ysyh M : Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον .

Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Megas Asteras Tripolhs 2 1 Ton Paok
Megas Asteras Tripolhs 2 1 Ton Paok from www.naftemporiki.gr
Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον . Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1.

Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο .

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον .

Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον . Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Asteras Tripolhs Paok 1 1 Etsi Mphkan Ta Gkol Video
Asteras Tripolhs Paok 1 1 Etsi Mphkan Ta Gkol Video from www.enwsi.gr
Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον .

Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον . Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1.

Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον . Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη.

Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Nqtxxetqvzsypm
Nqtxxetqvzsypm from www.ethnos.gr
Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον . Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο .

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον . Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1.

Αστερασ Παοκ : Xbuke539ysyh M : Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1.. Αστέρας τρίπολης και παοκ κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 1. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βιεϊρίνια, ο παοκ πήρε το προβάδισμα κόντρα στον αστέρα στην τρίπολη. Ωστόσο, ο παοκ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη στο . Ο αστέρας είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει αλλάξει επίπεδο από πέρυσι. Ο αστέρας τρίπολης ήταν καλύτερος από τον παοκ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον .